Annuleren en retourneren

Annuleren van uw bestelling

U kunt uw bestelling annuleren zolang deze nog niet verzonden is. Let erop dat er soms tijd zit tussen het daadwerkelijk versturen van het pakketje en de melding die u van ons daarover krijgt. Indien de bestelling onderweg is geldt de bepaling zoals beschreven onder ‘Retourneren van uw bestelling’.

Speciaal voor u op maat gemaakte stukken en bestelde meubelen kunnen niet geretourneerd worden! (vraag ons bij bestellen naar eventuele uitzonderingen hierop).

Retourneren van uw bestelling

U kunt zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen uw bestelling aan ons retourneren. Laat dit dan wel even binnen die termijn aan ons weten. Als de artikelen onbeschadigd en ongebruikt bij ons retour komen, krijgt u uw volledige aankoopbedrag exclusief eventueel in rekening gebrachte verzendkosten terug. Als dit niet het geval is behouden wij het recht voor om uw aankoopbedrag niet of slechts gedeeltelijk te retourneren. Wij betalen uw restitutie na ontvangst van de artikelen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 21 dagen.
Op het moment dat na restitutie het oorspronkelijke aankoopbedrag onder de € 150 daalt, komen de normale verzendkosten van € 6,95 in mindering op het door u retour te ontvangen bedrag.

De kosten van retourneren en het risico op beschadigden en kwijtraken van het artikel zijn altijd voor uw eigen rekening.

Klantenservice