Speciale services

Hout met een verhaal

Zit u in de situatie waarin u houten meubels overheeft, maar het zonde vindt om ze naar de stort te brengen, omdat ze wellicht nog goed zijn of er herinneringen in zitten? Ziet u de spiegellijst gemaakt van de oude houten tafel al voor u? Wij geven een nieuwe bestemming aan uw oude meubel. Wel belangrijk is dat het hout zich er goed voor leent. Als het geen massief hout is of het uit veel kleine delen bestaat worden de mogelijkheden voor een efficiënte herbestemming soms wat kleiner.

Het hou(d)t over…

Vaak kunnen wij u ook helpen bij het aanpassen van bestaande meubels. Het verkleinen van een tafelblad (rond of rechthoekig) is bijvoorbeeld één van de mogelijkheden.

Grootverbruik

(ook: B2B)

Een speciale snijplank voor elke dag van de week? Een waxinelichthouder voor iedereen van de talrijke schoonfamilie? Bij grote bestellingen kunnen we u wellicht een mooi aanbod doen. Ook fijn als u bijvoorbeeld meerdere exemplaren wilt hebben voor uw restaurant.

Werk in uitvoering

Op afspraak bieden wij ook hulp bij beperkte klussen in huis aan. Denk hierbij aan de montage van bouwpakketten, het grondig schuren van een tafel en het ophangen van planken (of die ene mooie spiegel van Sein Design natuurlijk…). Neem contact met ons op voor onze beschikbaarheid en een vrijblijvende prijsopgaaf.